Back to All Events

Panelsamtal: Politiker för basinkomst

  • ABF Malmö 47 Spånehusvägen Malmö, Skåne län, 211 58 Sweden (map)

Kan basinkomst vara lösningen på de stora samhällsproblemen? Kan samhället bli mer rättvist om vi inför basinkomst? Allt fler tror det. Begreppet syns allt oftare i debatten men riksdagspartierna avfärdar det. Men något håller på att hända!

Det finns enskilda politiker inom så gott som alla partier som förespråkar basinkomst för alla. Även vissa partier har infört basinkomst som en fråga för hela partiet. Basinkomst Malmö har spårat upp och bjudit in några av dessa politiker till ett samtal.

Detta är en del av arrangemanget Nationell Basinkomstträff som fortsätter lördag-söndag. Vill du delta på hela arrangemanget? Kontakta gunilla.weibull@gmail.com.

 

Earlier Event: September 22
Urban Drinks
Later Event: September 22
Kortfilmer på temat basinkomst