Back to All Events

AUTOMATA

  • Malmö Dockteater 8 Hasselgatan Malmö, Skåne län, 214 34 Sweden (map)

"En både fascinerande och hisnande verklighet att vistas i" Expressen

"En skvader mellan rörelser, ständigt nya formationer och fantasirikt varierad musik" -Svenska Dagbladet

Automata är en teaterföreställning utan skådespelare och klassisk handling. Här innehas huvudrollerna av material, form, ljud och rörelse. I en teaterscenografi reducerad till ren konstruktion utspelas ett drama mellan ramar, vajrar, hjul och motorer. För regi står Erik Holmström, inspirerad av den ryska konstnären Kazimir Malevitj. Tonsättaren Dror Feiler komponerar musiken i scenografen Maja Kalls scenografi.

Föreställningen är ett samarbete mellan Malmö Dockteater och Orionteatern. Under våren har föreställningen spelats i Stockholm. På Malmö Dockteater kan ni se Automata mellan den 21 augusti - 19 september. Mer info och biljetts www.malmodockteater.com

 

Earlier Event: September 17
Grönska åt alla!
Later Event: September 17
Drop-in Art: återSKAPA