Back to All Events

Innovativa klimatlösningar – smakprov från Klimatkommunerna

  • Norra Parkgatan Malmö, Skåne län Sweden (map)

En stor dos klimatpepp med smakprov på modiga och innovativa åtgärder från landets bästa klimatkommuner. Klimatkommunerna är en förening för kommuner, landsting och regioner som jobbar aktivt med lokalt klimatarbete.

De 37 medlemmarnas klimatarbete ligger i framkant i Sverige och världen, med tuffa klimat- och energimål och ambitiösa åtgärder. Föreningens arbetar för att minska utsläppen av växthusgaser i Sverige och världen genom erfarenhetsutbyte, påverkansarbete och spridning av goda exempel. Vi är en pådrivande aktör för det nationella klimatarbetet genom att lyfta fram vilka möjligheter, hinder och drivkrafter som har betydelse för arbetets resultat. Kom och inspireras av konkreta exempel på kommunalt klimatarbete i framkant!

Var: Bistron, Moriska Paviljongen

När: kl.14:30

Earlier Event: September 17
NÄRINGSLÄRA FÖR EN VÄXTBASERAD KOST
Later Event: September 17
Konst och design i en hållbar livsstil