Back to All Events

VAD VILL DU HA HJÄLP MED IDAG, KOMPIS?

  • Studiefrämjandet Malmö 53 Ystadsgatan Malmö, Skåne län, 214 44 Sweden (map)

Hej Malmö. Vad behöver du hjälp med? 

Den 19:e September vill vi bjuda in dig till att bli hjälpt, men också att ge hjälp. För en stund så vill vi tillsammans med dig och dina vänner stänga av telefonen, tänka på vad vi behöver mer av och vad vi har att erbjuda varandra. Det blir en kväll med fokus på att praktiskt lösa problem, tillsammans i grupp. När du går hem så är tanken att du ska ha fått eller ska få hjälp med någonting, och ha hjälpt eller planerat att hjälpa någon annan. 

Eventet är en del utav Framtidsfestivalen, och studiefrämjandet kommer att vara fullt utav aktiviteter under hela eftermiddagen! Ta gärna med dig en kompis och prova nya saker!

Earlier Event: September 19
AUTOMATA
Later Event: September 19
MEDIER & MOBILISERING