PROGRAM

DSC_0132.JPG

Framtidsfestivalens program genomförs av personer och organisationer som vill sprida kunskap och engagemang kring en fråga de brinner för. Formatet är öppet, det kan handla om scenprogram, manifestationer, workshops eller andra aktiviteter. Festivalen vill vara plattform för alla de som vill nå ut med sin passion och locka en ny målgrupp genom att blanda kultur och kunskap.

Som en del av festivalprogrammet får ni bland annat marknadsföring, tillgång till lokaler och inbjudningar till våra nätverksträffar året om.

Ãr ni intresserade av att hålla i en programpunkt under Framtidsfestivalen 2017? Fyll i intresseanmälan så hör vi av oss. Kontakta oss om ni har några frågor.

 

Intresseanmälan

Frivilliga uppgifter
Som arrangör har ni möjlighet att antingen vara i en lokal som Framtidsfestivalen ordnar, där det finns färdig teknik, personal från oss som ser till att allt fungerar och liknande. Eller så kan ni välja att vara i er egen lokal eller utomhus om ni vill bjuda in publiken hem till er.
Dag
Är det någon av festivaldagarna ni helst vill ha er programpunkt. Välj gärna fler dagar som passar, det hjälper mycket i planeringen.
Planerar ni en föreläsning, workshop, prova på-aktivitet, demonstration eller något helt annat? Beskriv kort vilken typ av arrangemang ni vill göra.