Öppet medskaparmöte - var med och Framtidsfestivalen till någonting unikt

Var med och skapa en festival som ger hopp om framtiden!
Framtidsfestivalen ska vara en plats för att visa upp hur en hållbar värld skulle kunna se ut. Tillsammans med partners från alla sektorer vill vi lyfta fram det positiva som händer i samhället, hylla de som gör skillnad och ge verktygen så vi alla kan minska vår negativa påverkan på människor, djur och natur. 

Är ni intresserade av att hålla i en programpunkt under Framtidsfestivalen 2017? Kom med på vårt första medskaparmöte, och hör mer om upplägget och gemensamma möjligheter!

Tid: onsdag 19 april 2017, kl 18-19:30
Plats: Studiefrämjandet, Ystadsvägen 53, Malmö
Anmälan görs via https://goo.gl/forms/Qbycchq6NykHKVAA2 
Vid frågor, kontakta Jonas Eriksson, projektledare för Framtidsfestivalen jonas@framtidsfestivalen.se

Framtidsfestivalens program fylls och genomförs av personer och organisationer som vill sprida kunskap och engagemang kring en fråga de brinner för. Formatet är öppet, det kan handla om scenprogram, manifestationer, workshops eller andra aktiviteter. Festivalen vill vara plattform för alla de som vill nå ut med sin passion och locka en ny målgrupp genom att blanda kultur och kunskap. Som en del av festivalprogrammet får ni bland annat marknadsföring, tillgång till lokaler och inbjudningar till våra nätverksträffar året om.

Festivalen kommer att visa upp och utforska vad som är möjligt när vi engagerar oss i frågor som klimatförändringar, mänskliga rättigheter och demokrati. Med rötterna i Malmö och blicken mot FN:s globala mål som kommer att förändra världen till 2030 vill vi bjuda in till en plats som ger hopp, fylld med kultur, kunskap och människor som förändrar på riktigt. Vi bjuder in fler att medverka under festivalen. Tillsammans utvecklar vi ett evenemang som ger energi, nya vänner och verktygen att själv kunna vara en del av förändringen.