Vi söker funktionärer!

Den 16-22 september arrangeras Framtidsfestivalen i Malmö. En vecka fylld av nya idéer, bra musik och inspiration för alla som vill göra världen lite bättre. Nu söker vi ett gäng funktionärer som är med och gör festivalen till något riktigt häftigt.

Som funktionär får du olika uppdrag under arrangemanget, det kan handla om att flytta möbler, hjälpa föreläsare att hitta i Malmö, sätta upp affischer och mycket annat. Vi söker dig som tycker om att jobba med andra, ta ansvar och vilja skapa någonting roligt för Malmö.

Du kommer att få ett arbetsschema på innan, under eller efter festivalveckan beroende på hur mycket tid du har att hjälpa till, både dagtid och kvällstid. Du kommer att få en t-shirt och ett mål mat per arbetspass.

Ta chansen att hjälpa Framtidsfestivalen växa till något riktigt stort.

Anmälan

Är du intresserad av att hjälpa till eller har någon fråga, skicka ett mail till info@framtidsfestivalen.se så pratar vi mer.